lördag 16 februari 2013

Lite lördags filosofi

Ibland går tiden väldigt fort och man följer med av farten, utan att egentligen hinna stanna upp och kolla sig omkring. Man stiger upp på morgonen, drar på sig sitt underställ, äter frukost, klär på sig ytterkläderna, tar sina skidor på axeln och åker iväg för en dag på snön, för att sen komma hem, duscha, äta, göra nått trevligt på kvällen och sen gå och lägga sig i väntan på ytterligare en dag av denna sort.

Dagarna blir lätt väldigt lika och det är lätt hänt att man glömmer bort vad det faktiskt är man gör. Att vi får åka skidor varje dag i flera månader utan att egentligen behöva bekymra oss om något annat än om vad det blir till middag.

Ibland kommer dock de där fina tillfällena då det känns som att tiden stannar upp för några minuter. Man hinner kolla sig omkring och se allt extra noga. Solen värmer extra mycket, kylan biter dig i kinden lite extra skönt eller doften av frisk natur är lite extra stark. Man hinner insupa livet och få den där riktigt härliga känslan av ren lycka.

Vi har då det gode bra vi må jag säga : )



2 kommentarer:

Unknown sa...

Underbar reflektion, och kom ihåg att alltid ha detta med dig/er. Det förgyller tillvaron i alla lägen. Alltför ofta glömmer vi nog bort att det är det lilla som kan göra de stora underverken i vårt liv. Ta inget för givet o ffa inte varandra//Kram kram

Anonym sa...

Fina Ida!, kramar från Bullen