onsdag 20 februari 2013

Halvfart

Vi går lite på halvfart här just nu i hopp om att utrota allt som har med halsont, hosta och snor att göra!
Oerhört drygt att sitta hemma, men eftersom att åka varannan dag inte fungerade som botemedel är det lika att vila ordentligt och sen kunna åka allllllllllllllla dagar som vi har kvar här : )

Igår fyllde Simon år, vi köpte en liten present och bakade en kaka. En Key Lime paj, väldans god om jag själv får säga det!

I söndags for Luleå pojkarna hem för att börja jobbet uppe i Riksgränsen, själv börjar jag först 1 April----feeels good! Oerhört tråkigt dock utan dem, men vi syns ju snart igen så överlever nog!

För tillfället är det lite pysselhörna/filmkväll/sittaochfunderapålivet tid vårt rum,  stillsamt och mysigt.

Det var väl så spännande det blir just nu!
Hej så länge hälsningar Ida

Marika pysslar på

Kalastårta

1 kommentar:

Unknown sa...

Mmmm, ser riktigt smarrigt ut. Sicken lyx och Grattis Simon - kan ni ju hälsa! Klokt att vila, träning (för det är ju er skid/brädåkning trots allt) brukar ju inte liksom fungera för att bota sjd och är glad att du/ni kommit till insikt i detta. Kan man beställa armband av Marika, ser mycket fint ut :). Å jag säger som så att det är ljuvligt att ha någon att längta till och efter, vet av erfarenhet o det är väl också lyx om något i livet? Ha det gott allesammans och var rädd om er//Kram kram