måndag 16 januari 2012

Trötta kroppar

Hejsan! Nu sitter jag, Ida och Kajsa och äter lite glass i vardagsrummet och Ellan ligger och vilar på rummet. Idag kände vi oss inte speciellt krya men steg upp 06.30 ändå och for upp till backen med 08.05 bussen.

Väl uppe på toppen var det iskallt. Vi bestämde oss för att hikea upp till Greely Bowl, det blir man trots allt varm av. Det blev det första och sista åket för dagen. Det var riktigt bra snö idag igen men vi hade för ont i benen och var alla lite förkylda.

Imrgn blir det förmodligen en välförtjänt vilodag! Kram kram Fanny


Inför drop in i Greely Bowl

Droppar ner för en vinddriva.

Emil uppe på vinddrivan.


Jag och Ellinor i pudret


Kajsa

Väntan på bussen hem.

Ellinor i gondolen. Down load - kanadensiskt uttryck för "ta liften ner"


Dagen att ta med kameran till backen

3 kommentarer:

Kajsa M sa...

Man märker vilken familj som är Määttäs familj, stavsvårigheter och luddiga förklaringar verkar vara en gemensam nämnare. Det gör dock ingenting, det är jätte roligt att ni kommenterar, allihopa!!

Ulrika vad roligt att du såg att jag hade nya täckbyxor med tanke på att det är du som ser mig minst under ett år :)
Dom är nya!!

Ha det bra alla läsare!
Kramkram

Päivi sa...

Hm, ha, ha vad menas med din kommentar Kajsa :) Så klokt av er att åka hemåt och ta det lugnt. Hörde att ni är lite förkylda allihop, ingefära och citron dvs Idas kur kanske är nåt att tänka på nu? Krya på er och VILA. Ni hinner nog åka i alla fall. Ha det gott. Kram kram/Mamma Päivi

Anonym sa...

Vila är det bästa för trötta kroppar och inte minst om ni har blivit förkylda. Hur är det med solen, lyser den med sin frånvaro? Isf är det likadant som här hemma. Ha det bra pussochkram/ mamma Marianne