söndag 15 januari 2012

Härligt värre...igen!!

Idag har varit en helt underbar dag enligt allas våran mening. En massa massa massa puder och galet sköna åk!
Vi var lite mer förutseende idag än igår och tog den tidigare bussen, vilket gjorde att vi var bland de första att slänga oss ut i all ny snö!
Finns inte så mycket mer att säga än att det helt enkelt har varit den bästa åk dagen hittills och att vi hoppas på ett x-antal sådana till!
För att avsluta dagen gav vi oss själva belöningen med mat på pub, super gott och väldigt välbehövligt!

Tack för idag! 


Kön som vi slapp!

Hike till Greely bowl

Snöig  efter ett galet bra åk!




4 kommentarer:

Frida sa...

Gilla, gilla, gilla!
Vad härligt att ni äntligen får era bottenlösa puder åk. :)

(Bli bara inte för våghalsiga.)

Kramar

Anonym sa...

Precis, lyssna på Frida. Det är lätt att ryckas med och glömma att vara försiktiga och observanta på snön nu när det kommit så mkt.
Var rädd om er och om varann och glöm inte bort lavinkursen :) pussochkram /mamma Marianne (Ellinor och Fanny läs min blogg.

Päivi sa...

Vilka köer, vallfärdar alla till backen? Så skönt för er att få fota den från det hållet :) Jag tycker fortfarande att det ser brant ut eller än brantare med tanke på bilden från "klättringen". Ha det gott, ha det roligt o ta det lugnt. Kram/Mamma Päivi

Emma sa...

Fasiken, det ser underbart ut! Njut nu! Själv gick jag fram och tillbaka till dagis idag, det mest spännande på min dag. Vi saknar moter datta å moddo iiia. Så heter ni nu enligt herr engström junior. Tusen kramar!