fredag 6 januari 2012

Härligt värre!

Idag har dagen varit heeelt underbar! Att det snöat och fortsätter snöa gör det inte mindre hoppfullt för ännu fler underbara dagar med förhoppningsvis jätte mycket mer snö!

Imorgon blir det nog dock en vilodag, trots att det tar i, men tvätten måste tvättas och framförallt behöver vi nog vila våra kroppar lite efter alla tidiga mornar och långa dagar på berget.
Försöker påminna oss själva om att vi ju faktiskt har ett x-antal dagar kvar här, så vi kanske kan avvara en dag för vila! : )







Lite crappy bilder från GoPro, men bilder åtminstone  :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt ni har det och vad roligt att ni får åka mkt. Jättebra att ni tar en vilodag, kroppen behöver vila och risken för skador minskar. Hur gör ni med maten, lagar ni färdiga matportioner som ni sen värmer, eller?
Ha det jättebra och njut ni har länge kvar att vara där ännu Pussochkram / Mamma Marianne

Päivi sa...

Hallå, kul att se att vi mammor tänker ung. på samma saker, alltså vila behöver ni för att hålla er frisk vilket ni ju säkert vill. Mat, mat o än mer mat, ni måste äta för att ladda batterierna. Härliga bilder men ser brant ut tycker jag. Ha det gott o ta hand om er själv o varann. Kram kram/Mamma Päivi

Cecilia sa...

Tänk att folk säger sig bli leds på skidåkning. Kanske det som hänt er?? :) Hoppas ni får en skön vilodag!!
Kram

kajsa a sa...

Gu så trevli ni verkar ha de:p vila nu upp er så ni orkar härjar, stora kramar från Mig.