fredag 2 maj 2014

Nåå är det fint i fjällen!

Maj månad är kommen, en riktigt fin och rolig månad här uppe i gränsen! Medan övriga landet går mot sommar är det fortfarande full vinter här uppe. Jag var i Stockholm i helgas och hälsade på några kompisar, solen stekte och termometern visade +20 grader! Super härligt var det, men lika härligt var det att komma hem igen! Fjällen är som fint ändå!

I vanlig ordning har det varit fackeltåg och pelikanflyg (där två brudar, Fanny och Karin ställde upp, riktigt grymt!!! ) Roliga kvällar på grönan och mycket folk överallt! För tillfället faller snön och till nästa vecka har de lovat suuuuuper fint väder! Förra veckan var vi en kväll till Norge och fiskade och grillade. Det är så himla vackert med kombinationen hav och berg. Min förälskelse i Norges landskap fortsätter att bubbla! Nästa vecka är det banked slalom för att sen följas av NM och hej tö innan säsongen börjar lida mot sitt slut! En fullspäckad månad att se fram emot med andra ord! : )

/ Ida




1 kommentar:

Unknown sa...

Ja, visst är det ett underbart land vi bor i, med tillgång till flera årstider samtidigt. Jag förstår din glädje över att vara i Gränsen, vi (eller är det kanske bara jag?) som "jassar" mellan kusten och inlandet och haft mindre tid än vanligt till friluftsliv har känt en viss "snöångest" och inte för att den är kvar utan för att den är på väg BORT, voi, voi. Underbart fina bilder och du och ni ser ut att ha det fint. Njut för oss andra också. Ses snart. Kram//Mamma Päivi