lördag 26 januari 2013

Underskattat med uppåkt system


Medan de andra hittade det orörda igår tog vi oss an det rörda. Helt underbar snö, mjukt, soligt och väldigt väldigt roligt!
Fick revansch på min åkning från dagen innan då det gick super dåligt, vilket var väldigt skönt och välbehövligt.
Idag drog alla förutom jag, Fredrik och Viktor till Rogers pass för lite tur, vi tog istället några åk i backen, samma som igår men kul ändå : )

Hej så länge! / Ida

Victor 

1 kommentar:

Line sa...

God Morgon mina fina damer! :) Är på jobbet och håller just på att knåpa ihop en sprayburk hållare. På Tisdag bär det av för mig och Mikko. Ser inte fram emot den långa flygresan.Känns som min kropp kommer gå i tusen bitar, men det är ju tyvärr en väldigt självklar och nödvändig del av själva resandet att stiga på det där planet. Hade föredragit teleportering eller raket uppskjutning och fallskärmslanda på beachen men men......Läser er blogg dagligen bara så ni vet det och inte tror att jag inte saknar er (för det gör jag ju givetvis väldigt mycket) Är bara sämst i världen på att ringa/sms:a. Men jag ska även göra det. :) Det är fint att läsa att ni har det bra och roligt iaf! När ni trivs blir jag glad :) Jag vet inte om ni sysslar med Skype där eller om det är bättre att nå er på mobil. Har ni era svenska nummer? om inte skicka det nya. Kram kram / Line